Wij gaan verder dan een ander schadeherstelbedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet, heeft u schade gereden. Dat kan door u zelf of door een ander veroorzaakt worden. Autoschadeherstel Johnny de Jonge begrijpt dat autoschade erg vervelend voor u is. Daarom richt dit schadeherstelbedrijf zich op een snelle en soepele oplossing, zodat u snel weer de weg op kunt in uw volledig gerepareerde auto. Maak kennis met de fantastische service van Autoschadeherstel Johnny de Jonge en bel 06 50571531.

Fantastische service

Er zijn vele bedrijven die zich richten op het herstel van schade. Daarom zet Autoschadeherstel Johnny de Jonge graag een stap extra voor zijn klanten. U krijgt de beste service tegen een hele scherpe prijs. Zo onderscheiden wij ons van ieder ander schadeherstelbedrijf. WIj staan graag voor u klaar. U kunt bij ons rekenen op de volgende services:

  • Het invullen van schadeformulieren voor u
  • Contact onderhouden met uw verzekerings- of leasemaatschappij
  • Inzicht in reparatiewerkzaamheden
  • Inschatting vooraf van de kosten, zodat u niet achteraf voor een verrassing komt te staan

Autoschadebedrijf

Ervaring als garagebedrijf

Daarnaast gaan wij verder dan een ander schadeherstelbedrijf. Wij zijn geen doorsnee garage- of schadeherstelbedrijf. In plaats daarvan combineren wij graag onze kennis van beide bedrijven om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn bij autoschade. Zo kunnen wij ook uw banden, verlichting en remmen voor u controleren. Op deze manier weet u zeker dat u na uw een ongeluk weer veilig de weg op kunt.

Scherpe tarieven

Autoschadeherstel Johnny de Jonge is een schadeherstelbedrijf dat met u meedenkt. Het is al vervelend om een deuk te hebben of lakschade, daarom maken we het u graag gemakkelijk. Dankzij een jarenlange ervaring, uitgebreide opleiding en ons assortiment van de beste materialen krijgt u altijd een scherpe prijs. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is. Hoe het kan dat wij zo voordelig zijn ten opzichte van een ander schadeherstelbedrijf?

Wij staan graag voor u klaar

Wij hebben sinds 1988 ervaring met auto’s en sinds 2008 mogen wij ons ook schadeherstelbedrijf noemen. Dankzij
onze ervaring als garagebedrijf, onze klantvriendelijke service en voordelige prijzen gaan wij verder dan een ander
schadeherstelbedrijf. Wilt u ook kennismaken met onze service? Vraag dan vrijblijvend advies of kom gerust eens
langs. U bereikt ons op telefoonnummer: 06 50571531