Ervaren schadeherstel voor Meppel en omgeving

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft wel eens auto schade veroorzaakt. Vaak gaat het daarbij om een klein deukje of beschadiging. Zonde, want het ontsiert de aanblik van uw auto. Gelukkig hoeft schadeherstel niet duur te zijn als u het door het juiste schadeherstelbedrijf laat uitvoeren. Autoschadeherstel Johnny de Jonge hanteert scherpe tarieven en staat klaar voor inwoners van Meppel en omgeving. Wilt u vrijblijvend advies of een afspraak maken? De vakspecialisten beantwoorden uw vraag graag! Bel vandaag nog: 06 50571531.

Hoe werken wij?

Service en transparantie zijn voor ons sleutelwoorden als het gaat om onze werkwijze. Voor alle schades in Meppel en omgeving willen wij een passende en goede oplossing vinden. Daarvoor maken wij gebruik van verschillende technieken en methoden op het gebied van autoschade herstel. Hoe gaan we te werk?

  1. We maken graag onder het genot van een kopje koffie kennis met u. U kunt in dit gesprek uitleg geven over de auto schade en bespreken wat uw wensen voor reparatie en autoschade herstel zijn. We beoordelen uw schade en maken een inschatting van de kosten en werkzaamheden.
  2. Vervolgens gaan we aan de slag. We zullen altijd kiezen voor de meest efficiënte wijze van schadeherstel. Dit bespaart tijd en daardoor ook geld.
  3. Op verzoek kunnen wij uw remmen, verlichting of banden nog voor u nakijken. Dat is, zeker na een ongeval, een prettige gedachte. Zo kunt u weer veilig de weg op in Meppel.
  4. We houden u te allen tijde op de hoogte over de werkzaamheden. Is er meer werk nodig dan vooraf ingeschat? Dan overleggen we dit altijd met u, zodat u nooit voor een vervelende verrassing komt te staan.

Diensten in Meppel

Onze focus ligt op het herstel van uw auto. In de dagelijkse praktijk komen we in Meppel en omgeving veel kleine schades tegen. Lakschade herstellen kan snel en eenvoudig met spotrepair. We repareren de beschadiging dan plaatselijk, waardoor het niet nodig is om een compleet auto-onderdeel te demonteren en te spuiten. Dit bespaart tijd en geld. Als het gaat om carrosserie herstellen, dan kiezen we ervoor kleinere beschadigingen voor uitdeuken zonder spuiten. Zo hoeven we niet te plamuren en te spuiten. Dat bespaart u uiteindelijk geld.

Autoschade Meppel

Maak snel een afspraak in Meppel

Wilt u een betrouwbaar en professioneel schadeherstel dicht bij huis? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Autoschadeherstel Johnny de Jonge. Dankzij onze jarenlange ervaring als autoschadebedrijf hebben we veel kennis van zaken. We staan klaar voor uw auto schade en zorgen voor een snelle en deskundige reparatie. Ontdek vandaag nog wat we voor u in Meppel kunnen doen en bel: 06 50571531.