Wij herstellen uw blikschade

Heeft u met uw auto een paaltje geraakt? Of raakte u een andere auto bij het openslaan van de deur? Wat de reden ook is, als u schade hebt dan is dat heel vervelend. Onderzoek heeft aangetoond dat u hier niet alleen in bent. Bijna de helft van alle Nederlanders heeft wel eens een kleine of grotere schade gehad. Vaak blijven ze hiermee doorrijden, omdat ze denken dat carrosserie herstellen erg duur is. Dankzij de scherpe tarieven van Autoschadeherstel Johnny de Jonge hoeft dat niet het geval te zijn. Wilt u meer weten? Bel dan: 06 50571531.

Deuken zonder spuiten

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring als het gaat om carrosserie herstellen. Wij maken gebruik van verschillende technieken en methoden.

Wat kost reparatie?

De kosten voor het herstellen van de carrosserie zijn afhankelijk van de ernst van de schade en de plaats van de schade. Het spreekt voor zich dat hoe dieper of groter de schade is, des te duurder de reparatiekosten zullen zijn. Bovendien speelt de plaats van beschadiging ook een grote rol. Soms kunnen we niet anders dan een bepaald onderdeel voor u te demonteren. We spreken altijd vooraf met u door wat onze aanpak is en wat de kosten naar schatting bedragen. U weet zo zeker dat een vakspecialist bezig is om uw carrosserie te repareren.

Bel ons voor meer informatie

Voor iedere deuk of kras hebben wij een passende oplossing, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. Bovendien kunnen wij u extra service verlenen bij de reparatie van blikschade.. U zult ongetwijfeld schadeformulieren moeten invullen of uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte brengen. Wij kunnen u dit uit handen nemen.

Carrosie herstellen

Wat doen wij nog meer?

Naast carrosserie herstellen doen wij als schadeherstelbedrijf nog meer, zoals:

  • Plaatwerken demonteren en lassen
  • Lakschade herstellen
  • Kleine reparaties aan banden, verlichting en remmen

Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schadeherstel. Daarnaast kunnen wij ook andere kleine reparaties uitvoeren als uw auto eenmaal bij ons staat. U bent bij Autoschadeherstel Johnny de Jonge aan het juiste adres voor professioneel schadeherstel van uw carrosserie. Bel ons om een afspraak te maken: 06 50571531.