Voor uw autoschade herstel: professioneel en snel

Heeft u een ongeluk of aanrijding gehad? Dat moet voor u een vervelende en schokkende ervaring zijn geweest. Als u op zoek bent naar snel en professioneel herstel van uw schade, dan bent u bij Autoschadeherstel Johnny de Jonge aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide service en complete aanpak hebt u geen omkijken naar uw autoschade. Wij zorgen ervoor dat u weer snel veilig op weg kunt in uw eigen auto. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Bel vandaag nog 06 50571531 en ontdek wat wij voor u kunnen doen als het gaat om autoschade herstel.

Volledig aanbod

Voordat wij een autoschadeherstel bedrijf werden, waren we al actief als garagebedrijf. Dit betekent dat we niet alleen autoschade herstel voor onze rekening nemen, maar ook kleine reparaties voor u kunnen uitvoeren. Zeker na een ongeluk of bij schade is het fijn om te weten dat uw auto weer de weg op mag. Wij kijken graag voor u uw banden, verlichting en remmen na bijvoorbeeld. Ook als het gaat om het herstel van uw deuken of krassen kunnen wij veel voor u betekenen. Wij hebben kennis van de nieuwste technieken, werken met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring. Zo kiezen we altijd de beste methode voor het repareren van uw autoschade.

Autoschade herstel

Onze werkwijze

Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen wij altijd transparant en open zijn in onze werkwijze. Wilt u weten hoe wij werken? Dit zijn in het kort de stappen.

  • Allereerst maken we kennis met u en maken we een inschatting van de werkzaamheden en kosten aan de hand van uw wensen en behoeften.
  • Als we aan de slag gaan, kiezen we altijd voor de minst ingrijpende methode. Bij lakschade werken we bijvoorbeeld met spotrepair, zodat we uw au
  • autoschade plaatselijk kunnen herstellen. We hoeven dan geen compleet onderdeel opnieuw te spuiten en zo voorkomen we grotere kosten.
  • Tijdens onze werkzaamheden houden we u op de hoogte van onze bevindingen. Wordt een reparatie onverwachts toch meer werk? Dan brengen we
  • Hiervan op de hoogte.
  • Na herstel van uw autoschade kunnen wij eventueel uw remmen, verlichting of banden nog voor u nakijken. Hierna kunt u uw voertuig ophalen en kunt u weer veilig de weg op.

Profiteer van onze scherpe prijzen

In Drenthe of omgeving vindt u geen goedkoper bedrijf op het gebied van autoschade herstel dan Autoschadeherstel Johnny de Jonge. Bovendien weet u dan zeker dat u gebruik kunt maken van ons complete aanbod aan diensten. Onze werkwijze is open en transparant, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Kortom, voor professioneel en snel herstel van deuken, krassen of inslagen moet u bij Autoschadeherstel Johnny de Jonge zijn. Bel ons vandaag nog op 06 50571531.