Wij repareren uw auto schade snel en vakkundig!

Auto schade kan van alles betekenen. Zit er een scheur in uw bekleding? Heeft u een kras over uw bumper of deur lopen? Of heeft u hagelschade op uw dak? Geen nood, Autoschadeherstel Johnny de Jonge zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. U hoeft alleen maar langs te komen rijden en de vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt in uw volledig nagekeken en gerepareerde wagen. Ontdek onze mogelijkheden vandaag nog en bel snel: 06 50571531.

Carrosserie herstellen

Heeft u schade aan uw auto? Dan is er grote kans op blikschade. Dit betekent dat we uw carrosserie moeten herstellen. Hiervoor hebben we verschillende technieken en methoden. Is de schade niet groter dan een munt van twee euro? Dan kunnen we uitdeuken zonder spuiten. Wij gaan zodanig te werk dat spuiten of plamuren niet nodig is. Zo zorgen wij voor snel herstel en hoeft u niet te veel te betalen. Op die manier houden we de kosten zo laag mogelijk.

Auto schade

Lakschade

Een krasje of auto schade heeft u zo opgelopen en dat ziet er niet fraai uit. Gelukkig is lakschade aan uw auto snel en simpel te herstellen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche en kunnen kiezen uit vele verschillende technieken en methoden. Bij voorkeur werken wij met spotrepair. Met deze methode kunnen we plaatselijk de lakschade van uw auto herstellen, waardoor we weinig kosten maken. Het is niet nodig om een onderdeel te demonteren en/of compleet te spuiten, waardoor we onze prijzen en uw rekening laag kunnen houden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wat voor auto schade u ook heeft, wij zorgen er altijd voor dat alles weer naar volle tevredenheid gerepareerd wordt. Kom eens bij ons langs en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dankzij onze ervaring als garagebedrijf kunnen wij ook op dat vlak kleine reparaties voor u uitvoeren. Dus hebt u schade aan uw voertuig gehad? Kom dan langs bij Autoschadeherstel Johnny de Jonge en laat ons ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Bel voor meer informatie en vrijblijvend advies over uw schade naar: 06 50571531.